Sójová svíčka Vanilka Vinná
Ručně vyrobená přírodní svíčka ze sójového vosku a přírodního extraktu z vanilky. Litá do upcyklované láhve od vína.
Vanilkový olej má pozitivní vliv na nespavost, stres, depresi a úzkost. Má afrodiziakální vlastnosti, navozuje spánek a také podporuje snění.
Litá do recyklované vinné lahve.
Péče o svíčku:
Bavlněný knot udržujte v délce do půl centimetru (3-5mm), dřevěnému knotu odlomte ohořelou část
vosk nechte rozpustit až k okrajům (vyhnete se vznikání tunelu a špatnému hoření svíčky)
po zhasnutí svíčku nechte vychladnout a nemanipulujte s ní
nedoporučuji nechávat hořet déle jak 4 hodiny
před dalším použitím doporučuji svíčku nechat vychladnout
Svíčku zapalujte na nehořlavém a stabilním povrchu
Bezpečnostní pokyny:
Hořící svíčku nikdy nenechávejte bez dozoru. Hořící svíčku umístěte mimo dosah dětí a domácích zvířat.
Jedná se o dekoraci, není určeno ke konzumaci. Mezi hořícími svíčkami vždy ponechte minimálně 25cm (ideální je 5 násobek průměru svíčky).
Hořící svíčku nenechávejte na, nebo v blízkosti předmětů, které se mohou snadno vznítit. Svíčky neumisťujte do průvanu ani blízko ke zdroji tepla.
Složení:
Sójový vosk
Extrakt vanilka
bavlněný nebo dřevěný knot
Objem: 200 ml
Low waste TIP: sklenice od svíček můžete použít na koření a jiné. Stačí je po vyhoření svíček vymýt. Jedná se sklo vhodné ke styku s potravinami :)
Doporučení a bezpečnostní pokyny
Nikdy nenechávejte rozehřát veškerý obsah vosku. Před každým hořením zkraťte délku knotu na 3 mm. Pokud svíčka vrhá zbytečně vysoký plamen, upravte délku knotu.
Hořící svíčku nikdy nenechávejte bez dozoru. Hořící svíčku umístěte mimo dosah dětí a domácích zvířat.
Jedná se o dekoraci, není určeno ke konzumaci. Mezi hořícími svíčkami vždy ponechte minimálně 30 cm (ideální je 5 násobek průměru svíčky).
Hořící svíčku nenechávejte na nebo v blízkosti předmětů, které se mohou snadno vznítit. Svíčky neumisťujte do průvanu ani blízko ke zdroji tepla.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.